Activitats

Caminar

Caminar és una excel·lent forma de fer exercici, enforteix el cor, redueix el risc de patir malalties, ens ajuda a mantenir el pes sota control, ajuda a prevenir malalties mentals pròpies d’edats avançades, ajuda a prevenir l’osteoporosi, tonifica els músculs de les cames, glutis i abdominals, tonifica els braços i augmenta els nivells d’energia, de benestar i de vitamina D. Si tot això no et convenç et podem dir que també és molt divertit i et permet coneixer el nostre entorn i fer amics.

Ball Esportiu

A partir de 8 anys, us oferim fer Ball esportiu, balls estàndards (vals vienès, anglès, tango, etc.) Balls llatins (samba, txa-txa-txa, pasdoble, etc…) Hip Hop Esportiu per nens i adults, i Construcció del Ballarí donant importància a la preparació física, elasticitat, control del ritme, carisma i creativitat,

Aníma’t a ballar amb nosaltres!

Excursionisme

Diuen que si vols anar ràpid, camina sol, si vols arribar lluny, ves acompanyat. Aquest grup d’excursionistes arriba tan lluny com calgui i sempre amb la millor companyia.

Aquests anys hem organitzat diferents excursions i tenim previst fer-ne moltes més,

t’animes?

BTT

La bicicleta tot terreny o BTT a esdevingut la practica ciclista més popular en els darrers anys. A Puigverd de Lleida tenim un entorn privilegiat per la pràctica d’aquest esport, amb molts camins i recorreguts amb diferent grau de dificultat. Aquest esport ens permet tonificar els músuls i cremar calories mentre gaudim de l’aire lliure i del nostre entorn. Es pot practicar en grup amb amics o altres persones que comparteixen els nostres mateixos interesos i el gust per pedalar. Al nostre grup de BTT ens trobem per realitzar sortides i entrenaments de manera habitual i també, de manera puntual, excursions i rutes que posen a prova les nostres cames o ens permeten gaudir de nous recorreguts o viatjar a altres llocs. Si t’agrada anar en bicicleta i vols acompanyar-nos en els nostres sortides no dubtis en contactar amb nosaltres.

Aníma’t a pedalar amb nosaltres!

Natació

La natació aporta grans beneficis al nostre cos i la nostra salut, al sistema cardiovascular, al sistema respiratori, músculs i articulacions, columna vertebral i a la circulació sanguínea, per això organitzem cursets durant l’estiu de natació a les piscines municipals de Puigverd de Lleida.

Aníma’t a nedar amb nosaltres!

Spinning

L’spinning o també anomenat ciclisme indoor, és la disciplina esportiva de gimnàs aeròbica que més usuaris aglutina al seu voltant.

Es tracta d’un esport de grup, els usuaris utilitzen la bicicleta estàtica per realitzar l’exercici, supervisats i guiats per un monitor; la música, els diferents canvis d’exercici (es solen combinar activitats de menor esforç amb cicles de major intensitat, també anomenats pujades).

És un esport molt motivador ja que es realitza en grup, i el treball del monitor ens ajuda a mantenir la cadència en l’esforç i concentració .