Activitats

Caminar

Caminar és una excel·lent forma de fer exercici, enforteix el cor, redueix el risc de patir malalties, ens ajuda a mantenir el pes sota control, ajuda a prevenir malalties mentals pròpies d’edats avançades, ajuda a prevenir l’osteoporosi, tonifica els músculs de les cames, glutis i abdominals, tonifica els braços i augmenta els nivells d’energia, de benestar i de vitamina D. Si tot això no et convenç et podem dir que també és molt divertit i et permet coneixer el nostre entorn i fer amics.

Ball Esportiu

A partir de 8 anys, us oferim fer Ball esportiu, balls estàndards (vals vienès, anglès, tango, etc.) Balls llatins (samba, txa-txa-txa, pasdoble, etc…) Hip Hop Esportiu per nens i adults, i Construcció del Ballarí donant importància a la preparació física, elasticitat, control del ritme, carisma i creativitat,

Aníma’t a ballar amb nosaltres!

Excursionisme

Diuen que si vols anar ràpid, camina sol, si vols arribar lluny, ves acompanyat. Aquest grup d’excursionistes arriba tan lluny com calgui i sempre amb la millor companyia.

Aquests anys hem organitzat diferents excursions i tenim previst fer-ne moltes més,

t’animes?

BTT

La bicicleta tot terreny o BTT a esdevingut la practica ciclista més popular en els darrers anys. A Puigverd de Lleida tenim un entorn privilegiat per la pràctica d’aquest esport, amb molts camins i recorreguts amb diferent grau de dificultat. Aquest esport ens permet tonificar els músuls i cremar calories mentre gaudim de l’aire lliure i del nostre entorn. Es pot practicar en grup amb amics o altres persones que comparteixen els nostres mateixos interesos i el gust per pedalar. Al nostre grup de BTT ens trobem per realitzar sortides i entrenaments de manera habitual i també, de manera puntual, excursions i rutes que posen a prova les nostres cames o ens permeten gaudir de nous recorreguts o viatjar a altres llocs. Si t’agrada anar en bicicleta i vols acompanyar-nos en els nostres sortides no dubtis en contactar amb nosaltres.

Aníma’t a pedalar amb nosaltres!

Natació

La natació aporta grans beneficis al nostre cos i la nostra salut, al sistema cardiovascular, al sistema respiratori, músculs i articulacions, columna vertebral i a la circulació sanguínea, per això organitzem cursets durant l’estiu de natació a les piscines municipals de Puigverd de Lleida.

Aníma’t a nedar amb nosaltres!