Campionat de Catalunya de tir amb arc modalitat Aire LLiure 2016, 18 i 19 de juny a Pardinyes, LLeida. El Dissabte vam participar els arcs tradicionals i els menors de 14 anys. Cal Destacar al nou CAMPIO DE CATALUNYA D’ARC RECORBAT INFANTIL, Sr. BLAI PELEGRI TORRENT, desprès de disputar unes apasionants finals, cal felicitar-lo per tant bona feina durant tota la temporada d’Aire LLiure. Cal Destacar la Segona Possició del Pau Ricart en Instintiu Veterà i la 5ena del Pepe Pérez en Longbow Senior Home. Diumenge 19 van participar en arc recorbat senior home en Ricard Torrent, en un grup amb molt competit, va lograr passar eliminatories, fins quedar en 5ena possició. i la 6ena posició de l’Oscar Bosch en compost veterà.
També es van donar les medalles als campions de la lliga catalana d’Aire LLiure (una de les proves puntuables va ser la realitzada a l’abril a Puigverd) en la que puntuen les 3 millors puntuacions de 4 posibles competicions. Destacant al Pepe Pérez com a campió de lliga catalana longbow senior home i al Blai Pelegri com a segon classificat d’infantil recorbat, la Nuria Andrés va fer una 6ena plaça molt meritoria al ser la primera participació amb arc recorbat i la 6ena posició de l’Oscar Bosch en Arc Compost veterà

.